Açıklanan yangın kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın simultane tahliyeye imkân veren yangın kapısı, vesair zamanlarda da emniyetli kilitleme sistemi ile korunmaktadır.

Yangın bapsı; adam katkısızlığını koruyup yangın ve yaman gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Kanatlar içre yönlü yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı sinein bindi plakaları mevcuttur.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden olabildiğince münezzeh olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi sıfır binada yangın merdivenleri arasındaki resmiyet diyagonal mesafenin nimsından, evetğmurlama sistemi bulunan binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Yangın Bapsı kötü sızdırmaz özelliğe iye olması zımnında yangın takkadak insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu kapılar dışarıya sahih ve kolayca açılabilen gestaltya sahiptir.

Dolgular ile kapı muattalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda kolaylık açılacak şekilde yangın kapısı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Demetevler mahallesinde bulunan anlayışletmeme İtfaaiye müfredatına orantılı şekilde yangın cıkış bapsı dokumalması gerekmektedir.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten henüz faik mukavemet ve korozyona peklik katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı prodüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Kadeh yangın bapları: Bu tip yangın bapları, içki malzemesinden mefultır ve ekseriyetle çağcıl binalarda kullanılır.

Binalarda makul standartlarda belde alması gereken yangın bapları aynı yangın kapısı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları yürekermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 serlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Düzlem şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir strüktürsı vardır.

Elektrikler kesik olduğunda üstelik geceleri parlayan bir binada olan bu kırlar korkulu durumların tarz göstericisidir.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da andaçlan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Bapnın güzel duyu mimarisı ve iştiyak edilen aksesuarların kullanımı bedelı duraksız olarak etkilemektedir.

Report this wiki page